Volvo

Hoewel wij een universeel bedrijf zijn, hebben wij een speciale voorliefde voor het automerk Volvo. Zo hebben wij Volvo’s eigen uitleesapparatuur ‘Vida’ en beschikken wij over Volvo’s eigen speciaalgereedschappen, beide zijn veelal noodzakelijk om onderhoud en/of reparaties aan uw Volvo goed uit te kunnen voeren. Door veel ervaring met dit merk weten wij veel merk-eigen ‘problemen’ snel te detecteren en efficiënt te verhelpen.

Ook hebben wij heel veel onderdelen standaard op voorraad liggen om de reparatietijd te verkorten, denk aan: remschijven, remblokken, filters, draagarmen, distributiesetjes, schokbrekers etc.

Vanuit liefhebberij voor het merk Volvo heeft Jeroen in 2017 een Facebookgroep opgericht voor Volvo-liefhebbers, deze groep is inmiddels uitgegroeid tot meer meer dan 2500 leden.  Klik op Volvo – Liefhebbers, algemeen gesprek, techniek, vraag & antwoord en word lid!

Onze klanten komen uit een steeds groter gebied rondom Punthorst naar ons toe om hun Volvo te laten onderhouden, ook u bent van harte uitgenodigd!