Reviews

Wij vinden het prettig om u hieronder te laten zien hoe onze klanten ons beoordelen. Schroom niet om na uw bezoek aan ons bedrijf zelf ook een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Autoservice Niewold
Average rating:  
 40 reviews
 by John
Merk en type auto: Volvo V 70 R 1997
Woonplaats: Huissen

De aanhouder wint , oa de airco weer super koud in mijn 26 oude R. Jeroen bedankt voor je meedenken, geduld en goede expertise.

 by Dirk Aarts
Merk en type auto: Volvo XC 70
Woonplaats: Plazac Frankrijk

Een defect stuurhuis, die men in Frankrijk, waar ik woon, niet kon reviseren.
Alternatief, een nieuwe voor veel geld. Heb mijn probleem op FB site van V70 geplaatst en kreeg daags daarna reactie van Jeroen. Oude stuurhuis naar Nederland gestuurd en 10 dagen later was hij weer terug in Frankrijk. Jeroen adviseerde om ook om de stuurpomp te vervangen.
Ken hem niet persoonlijk, maar hieruit blijkt dat het ,naar mijn me, een goed georganiseerd bedrijf is. Bedankt voor de snelle service.

 by Jo-linde Schoenmaker
Merk en type auto: daewoo Matiz
Woonplaats: Zwolle

Via mond-op-mond reclame 2 jaar geleden bij Jeroen terecht gekomen met mijn oude 'gebakje'. En ondanks het feit dat het zo goed als onmogelijk is om aan orginele onderdelen te komen, fixt Jeroen het iedere keer weer om met kunst en vliegwerk, vakkennis en meedenken mijn gebakje op de weg te houden. Ik vind het fijn om een 'vaste garage-man' te hebben die mijn auto kent.
Afgelopen zomer spant de kroon qua service.
Na mijn vakantie een bonkend geluid links-voor. Jeroen gebeld, en zijn vakantie was nét ingegaan (3 weken) Op mijn vraag of hij dan een ander vertrouwd garagebedrijf voor mij wist (liever niet) dacht hij geweldig mee door mij 3 weken de leenauto mee te geven (kosteloos!) En mijn eigen gebakje was als eerste a/d beurt na zijn vakantie en rijdt weer als een tierelier.
Uiteraard vind ik dit méér dan alleen service en heb er bij het ophalen een fijn bierpakket voor Jeroen bij gedaan (maardathoefttochnietmaarwellekker)
Jeroen is altijd goed te bereiken en reageert altijd nog dezelfde dag (meestal al binnen het uur). De schone, ruime en goed georganiseerde werkplaats wekt het vertrouwen wat hij zeker waard is. Een vakidioot! En die moet je hebben.
Ook voor kleine dingetjes (klemmetjes, veertjes, een raam wat niet open of dicht wil) Jeroen maakt altijd wel even tijd.
Maandag 23 januari gaat mijn gebakje weer op voor de APK, en ik heb er alle vertrouwen in.
Jeroen is vooral heel transparant en open over wat hij doet en tegenkomt.
Fijn!

 by Taede de Jong
Merk en type auto: V70 D5
Woonplaats: Surhuizum

Ik had problemen met de V70 lekkage bij de koeler van de transmissie olie deze is vervangen door mijn eigen garage. De automaat heeft door de lekkage schade opgelopen en wilde niet meer lekker schakelen via een maat bij niewold terecht gekomen. Dit is mij zeer goed bevallen hij kijkt verder dan zijn neus lang is en daar ben ik blij mee, zo zijn er verschillende problemen opgelost. Bedankt Jeroen

 by Fan Zhang
Merk en type auto: BMW
Woonplaats: Noordelijke Ruitenweg 1, 8035 RK Zwolle

Ik wilde oorspronkelijk een lange review schrijven om Autoservice Niewold te prijzen, maar ik denk dat het beter is om een ​​taart of een cadeau te kopen. Autoservice Niewold herstelt mijn BMW zoals het hoort. Autoservice Niewold rekent nette prijzen voor onderhoud en reparatie. Stuurt informatie via whatsapp om je helemaal te vertellen wat er aan de hand is, foto's vertellen je hoe slecht oude onderdelen zijn. Ik ben van Chinese afkomst en praat niet zo goed Nederlands, communicatie was lastig. We gebruikten Google Translate om elkaar te begrijpen.

 by Erwin Schürmann
Merk en type auto: Volvo C70 2.4t AUT Convertible
Woonplaats: Emmen

Op zoek naar een garagist met veel Volvo kennis bij Autoservice Niewold uitgekomen. Mijn cabrio had gebonk in de aandrijflijn, en mijn vermoeden was een aandrijfas, draagarm, draagarmrubbers, of zoiets dergelijjks. Tevens had de auto een beurt, een aircoservice en een APK nodig.

Jeroen's filisofie is dat je pas naar de aandrijfassen etc, kunt gaan kijken als alles spelingvrij is. Gedurende de check van de auto kwam Jeroen er achter dat er speling in het stuurhuis zat. Dmv filmpjes werd dit ook visueel gemaakt. Daarna een "no surprises" prijsopgaaf, waarbij ik de opdracht tot reparatie heb gegeven. De auto stuurt nu weer strak. Als ik een paar steekwoorden kan geven: Eerlijk, rustig, kundig, transparent, en value for money.

Autoservice Niewold, bedankt, hier kom ik zeker weer terug!

 by Wouter
Merk en type auto: Volvo V70
Woonplaats: Zwolle

Vandaag geweldig geholpen door Het team van garage Niewold. Transparant tussentijds overleg en een perfecte service ook wat betreft de leenauto. Ik ben zeer tevreden.. Een aanrader!

 by Roef
Merk en type auto: Volvo xc70 d5
Woonplaats: Emmer compascuum

Onze xc70 viel vaak in storing ,onze garage kon t niet vinden .
Toen bij iemand geweest,die hem met Vida kon uitlezen.
Die kon t ook niet vinden.
Toen kwam ik de naam Niewold tegen ,afspraak gemaakt en auto gebracht.
Zijn vermoeden dat t de ECM was bleek juist te zijn!
We hebben 3 maand lang deze storing gehad en hij vind t binnen een dag !
Prima service en vakmanschap !

 by Bart
Merk en type auto: Volvo V70 T5(1997)
Woonplaats: Meppel

Op zoek naar een garage met voorkeur voor Volvo ben ik Niewold tegen gekomen op het internet, ook mooi in de buurt.
Auto kon ik gewoon brengen op zondagavond en maandag in de namiddag ophalen. communicatie liep duidelijk en snel via whatsapp(erg fijn). Ook bijstellingen op de reparaties werden direct meegedeeld.

Aircopomp is vervangen door Jeroen voor een schappelijke prijs, van diagnose tot reparatie steeds goed in meegenomen.
Distributieriem en waterpomp zijn ook vervangen op eigen aanvraag, Jeroen liet me bij het ophalen van de auto zien wat de staat van de oude onderdelen was.
Ook zijn de banden vervangen, aangezien deze versleten waren (op aanraden) voor een erg nette prijs.

Sympathieke garage, goede afspraken, goede prijzen . Zeker aan te raden.

 by Martin
Merk en type auto: Volvo V70 2005
Woonplaats: Zwolle

Via een kennis die de naam Jeroen uit Punthorst kent van het V70 forum heb ik Jeroen gebeld. Een goed gesprek met jeroen over de V70 gehad en doorgenomen wat er waarschijnlijk aan de auto moest gaar gebeuren. Netjes op zondagavond de auto af kunnen leveren en met de leenauto terug. Volgende namiddag auto klaar. APK er op, nieuwe distributie en uitgebreide grote beurt. Ook op advies de versnellingsbak doorgespoeld vervangen. Rijdt weer heerlijk soepel. Sympathiek en prima werk! Aanrader!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»