Reviews

Wij vinden het prettig om u hieronder te laten zien hoe onze klanten ons beoordelen. Schroom niet om na uw bezoek aan ons bedrijf zelf ook een review te schrijven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Autoservice Niewold
Average rating:  
 43 reviews
 by Jacek
Merk en type auto: Volvo V60, 2012
Woonplaats: Heerlen

Wij kochten een V60 van Jeroen. We zijn zeer tevreden. Voor aankoop zijn de distributieriem en waterpomp vervangen. De auto werd geleverd met een nieuwe APK. Hoewel we 's avonds in Jeroen aankwamen, besteedde hij zoveel tijd aan ons als we nodig hadden. Ook weten wij dat Jeroen een Volvo specialist is, dus als er zich een probleem voordoet, zullen wij zeker zijn hulp inschakelen. Wij adviseren

 by Dick
Merk en type auto: Volvo XC70

Onlangs een XC70 gekocht met nogal wat ervaring! Eerst haar gezichtsvermogen na laten kijken door Volvospecialist Jeroen Niewold, coclusie: nieuwe Xenonkijkers!
Echter toen bleek dat er olie lekte uit stuurbekrachtigingresevoir, dit heeft de rubbers van de niet zo jonge draagarmen aangetast waren, vandaar het soms onrustige stuurgedrag! Ook bleek er een schokbreker overleden te zijn. Jeroen ging er mee aan de slag, ondertussen ook oliekeerring bij aandrijfas vervangen, nieuwe remschijven en blokken, waarvan ik wist dat dat binnenkort moest. Kortom nogal wat extra kosten, Jeroen heeft de reparatie prima uitgevoerd en de verkoper van deze XC kwam me loyaal tegemoet in de (verborgen) kosten!

 by Tom van der Vegte
Merk en type auto: Ford Fiesta
Woonplaats: Heerde

7-10-2023 Mooie ford fiesta gekocht, prettig zaken doen met Jeroen, iemand die verstand van zaken heeft en eerlijk en open is! Erg blij mee!

 by John
Merk en type auto: Volvo V 70 R 1997
Woonplaats: Huissen

De aanhouder wint , oa de airco weer super koud in mijn 26 oude R. Jeroen bedankt voor je meedenken, geduld en goede expertise.

 by Dirk Aarts
Merk en type auto: Volvo XC 70
Woonplaats: Plazac Frankrijk

Een defect stuurhuis, die men in Frankrijk, waar ik woon, niet kon reviseren.
Alternatief, een nieuwe voor veel geld. Heb mijn probleem op FB site van V70 geplaatst en kreeg daags daarna reactie van Jeroen. Oude stuurhuis naar Nederland gestuurd en 10 dagen later was hij weer terug in Frankrijk. Jeroen adviseerde om ook om de stuurpomp te vervangen.
Ken hem niet persoonlijk, maar hieruit blijkt dat het ,naar mijn me, een goed georganiseerd bedrijf is. Bedankt voor de snelle service.

 by Jo-linde Schoenmaker
Merk en type auto: daewoo Matiz
Woonplaats: Zwolle

Via mond-op-mond reclame 2 jaar geleden bij Jeroen terecht gekomen met mijn oude 'gebakje'. En ondanks het feit dat het zo goed als onmogelijk is om aan orginele onderdelen te komen, fixt Jeroen het iedere keer weer om met kunst en vliegwerk, vakkennis en meedenken mijn gebakje op de weg te houden. Ik vind het fijn om een 'vaste garage-man' te hebben die mijn auto kent.
Afgelopen zomer spant de kroon qua service.
Na mijn vakantie een bonkend geluid links-voor. Jeroen gebeld, en zijn vakantie was nét ingegaan (3 weken) Op mijn vraag of hij dan een ander vertrouwd garagebedrijf voor mij wist (liever niet) dacht hij geweldig mee door mij 3 weken de leenauto mee te geven (kosteloos!) En mijn eigen gebakje was als eerste a/d beurt na zijn vakantie en rijdt weer als een tierelier.
Uiteraard vind ik dit méér dan alleen service en heb er bij het ophalen een fijn bierpakket voor Jeroen bij gedaan (maardathoefttochnietmaarwellekker)
Jeroen is altijd goed te bereiken en reageert altijd nog dezelfde dag (meestal al binnen het uur). De schone, ruime en goed georganiseerde werkplaats wekt het vertrouwen wat hij zeker waard is. Een vakidioot! En die moet je hebben.
Ook voor kleine dingetjes (klemmetjes, veertjes, een raam wat niet open of dicht wil) Jeroen maakt altijd wel even tijd.
Maandag 23 januari gaat mijn gebakje weer op voor de APK, en ik heb er alle vertrouwen in.
Jeroen is vooral heel transparant en open over wat hij doet en tegenkomt.
Fijn!

 by Taede de Jong
Merk en type auto: V70 D5
Woonplaats: Surhuizum

Ik had problemen met de V70 lekkage bij de koeler van de transmissie olie deze is vervangen door mijn eigen garage. De automaat heeft door de lekkage schade opgelopen en wilde niet meer lekker schakelen via een maat bij niewold terecht gekomen. Dit is mij zeer goed bevallen hij kijkt verder dan zijn neus lang is en daar ben ik blij mee, zo zijn er verschillende problemen opgelost. Bedankt Jeroen

 by Fan Zhang
Merk en type auto: BMW
Woonplaats: Noordelijke Ruitenweg 1, 8035 RK Zwolle

Ik wilde oorspronkelijk een lange review schrijven om Autoservice Niewold te prijzen, maar ik denk dat het beter is om een ​​taart of een cadeau te kopen. Autoservice Niewold herstelt mijn BMW zoals het hoort. Autoservice Niewold rekent nette prijzen voor onderhoud en reparatie. Stuurt informatie via whatsapp om je helemaal te vertellen wat er aan de hand is, foto's vertellen je hoe slecht oude onderdelen zijn. Ik ben van Chinese afkomst en praat niet zo goed Nederlands, communicatie was lastig. We gebruikten Google Translate om elkaar te begrijpen.

 by Erwin Schürmann
Merk en type auto: Volvo C70 2.4t AUT Convertible
Woonplaats: Emmen

Op zoek naar een garagist met veel Volvo kennis bij Autoservice Niewold uitgekomen. Mijn cabrio had gebonk in de aandrijflijn, en mijn vermoeden was een aandrijfas, draagarm, draagarmrubbers, of zoiets dergelijjks. Tevens had de auto een beurt, een aircoservice en een APK nodig.

Jeroen's filisofie is dat je pas naar de aandrijfassen etc, kunt gaan kijken als alles spelingvrij is. Gedurende de check van de auto kwam Jeroen er achter dat er speling in het stuurhuis zat. Dmv filmpjes werd dit ook visueel gemaakt. Daarna een "no surprises" prijsopgaaf, waarbij ik de opdracht tot reparatie heb gegeven. De auto stuurt nu weer strak. Als ik een paar steekwoorden kan geven: Eerlijk, rustig, kundig, transparent, en value for money.

Autoservice Niewold, bedankt, hier kom ik zeker weer terug!

 by Wouter
Merk en type auto: Volvo V70
Woonplaats: Zwolle

Vandaag geweldig geholpen door Het team van garage Niewold. Transparant tussentijds overleg en een perfecte service ook wat betreft de leenauto. Ik ben zeer tevreden.. Een aanrader!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»