Reviews

Wij vinden het prettig om u hieronder te laten zien hoe onze klanten ons beoordelen. Schroom niet om na uw bezoek aan ons bedrijf zelf ook een review te schrijven!

Geef uw waardering
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Maak uw waardering aan

Autoservice Niewold
Gemiddelde waardering:  
 31 reviews
by Martin on Autoservice Niewold
Merk en type auto: Volvo V70 2005
Woonplaats: Zwolle

Via een kennis die de naam Jeroen uit Punthorst kent van het V70 forum heb ik Jeroen gebeld. Een goed gesprek met jeroen over de V70 gehad en doorgenomen wat er waarschijnlijk aan de auto moest gaar gebeuren. Netjes op zondagavond de auto af kunnen leveren en met de leenauto terug. Volgende namiddag auto klaar. APK er op, nieuwe distributie en uitgebreide grote beurt. Ook op advies de versnellingsbak doorgespoeld vervangen. Rijdt weer heerlijk soepel. Sympathiek en prima werk! Aanrader!

by Gert Jan on Autoservice Niewold
Merk en type auto: Volvo v70 en Ford Fiesta
Woonplaats: Staphorst

Beide auto's hier in onderhoud. Altijd overleg over de beurt of de reparatie. Ook als er tussendoor iets vrijwel direct nodig is, kun je bij Autoservice Niewold aankloppen.
Jan Maarten en Jeroen weten waarover ze het hebben.

by Anne on Autoservice Niewold
Merk en type auto: Volvo XC 90
Woonplaats: Meppel

Dik tevreden over het onderhoud en de inbouw van de Parrot carkit in mijn Volvo. Auto service Niewold is het juiste adres voor onderhoud!

by Ed Alberts on Autoservice Niewold
Merk en type auto: Volvo XC 70
Woonplaats: Huizen

Prima service. Vakkundig werk en altijd bereid om mee te denken.
Dik tevreden!

by Roald on Autoservice Niewold
Merk en type auto: XC70D5
Woonplaats: Wormerveer

Nadat mijn distributie eraf gelopen was in Zwitserland. Met jeroen via facebook contact gehad. En hij tijd om er een andere frissere D5 in te lepelen. Meteen ook preventief onderhoud op het blok gedaan. Duidelijke communicatie via wassup.
Toen de Volvo klaar was heeft mijn vader hem opgehaald en hij werd zelfs door Jeroen opgehaald van de bushalte..

Niks meer dan lof.

De XC70 rijd beter dan voorheen

by Ben on Autoservice Niewold
Merk en type auto: V70
Woonplaats: Dalfsen

Onze Volvo V70, bijna 20 jaar oud en 560.000 km op de teller, was de laatste tijd een wat hard en “rauwig” geluid gaan maken. Met een vakantietrip op korte termijn voor de boeg wilden we dat geluid er toch wel graag uit hebben. Welk bedrijf zou dat kunnen verzorgen? Gelukkig kon ik me herinneren een paar maanden geleden iets gelezen te hebben over een bedrijf in Punthorst. Een bedrijf dat iets met auto’s had en met name met Volvo’s.
Ondanks de volle agenda van het bedrijf konden we er op korte termijn terecht.
Op de afgesproken dag werden we keurig met berichtjes op de hoogte gehouden over wat Jeroen en Jan Maarten aantroffen als oorzaak van het geluid en over de kosten van herstel. Verrassingen uitgesloten.
Aan het eind van de middag konden we auto ophalen. De motor van de V70 liep weer als een zonnetje. Ook optrekkend naar hogere snelheid. Eén verrassing hadden de heren nog wel voor ons in petto. De V70 zag er ook aan de buitenkant weer oogstrelend uit. Hij was netjes opgepoetst. Kortom, Autoservice Niewold is in alle opzichten een aanrader!

by Rob on Autoservice Niewold
Merk en type auto: Volvo XC 70
Woonplaats: Nunspeet

Jeroen is een Volvo liefhebber en vakman op het gebied van onderhoud. Jeroen denkt mee in oplossingen en stelt het klantbelang centraal. Snelle communicatie en transparantie zijn kernwaarden van zijn bedrijf. Je kunt je Volvo met een gerust hart achterlaten maar ook andere merken zijn welkom.

by Mischa van der Feltz on Autoservice Niewold
Merk en type auto: Volvo V70 D5
Woonplaats: Vaassen

Via de Volvo V70 liefhebbers facebook pagina in contact gekomen met Jeroen. Onze airco deed het niet meer. Airco laten repareren en we hadden ook wat andere klachten die allemaal perfect zijn verholpen. Alles in goed overleg zonder onaangename verrassingen en ook nog een gratis leenauto.
Al met al perfecte service door echte liefhebbers.
Onze volvo heeft een garage gevonden waar ze perfect onderhouden wordt.
Wij zijn zeer tevreden 😊

by Jeroen on Autoservice Niewold
Merk en type auto: Volvo V50 2.4 MY2006
Woonplaats: Bakkeveen

Ashoesen bakzijde en draagarmen laten vervangen. Stuurt weer als nieuw, wat een verschil.
Erg fijn geholpen weer en de gratis leenauto is een mooie uitkomst omdat het toch even uit de buurt ligt. Ze denken erg goed mee en je rijdt er altijd met een goed gevoel weer weg.
Dat uurtje rijden was het weer waard. Bedankt!

by Rutger on Autoservice Niewold
Merk en type auto: Citroen DS3
Woonplaats: Beetsterzwaag

Jan Maarten en Jeroen hebben onze DS3 onderhanden genomen. Nieuwe distributieset, kleppendeksel en ook fijn, de uitlaat weer deugdelijk vastgezet. Net als de vorige keer verliep het weer soepel. Alhoewel ik het idee heb dat ze liever aan onze andere auto de V70 sleutelen ;-).

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»